Duvel Moortgat en Birrificio del Ducato b(r)ouwen samen verder aan de toekomst

Puurs, Soragna (Italië) – 21 februari 2018

De samenwerking tussen de Belgische familiebrouwerij Duvel Moortgat en de Italiaanse brouwerij Birrificio del Ducato wordt versterkt.

In december 2016 nam Duvel Moortgat een initiële minderheidsparticipatie in de Italiaanse brouwerij. Nu verwerft Duvel Moortgat een meerderheidsaandeel van 70%. Duvel Moortgat zal Birrificio del Ducato verder ondersteunen om de ambities van de Ducato bieren waar te kunnen maken en een verdere internationale groei te stimuleren. Met respect voor de bieren en tradities zal er nauw worden samengewerkt tussen de Belgische en de Italiaanse teams onder leiding van de oprichters Manuel Piccoli en Giovanni Campari, tevens meesterbrouwer.

Dutch

Reputatie-onderzoek: Duvel Moortgat in Top-3

Donderdag 26 april 2018. Vandaag zijn de resultaten bekend gemaakt van het reputatie-onderzoek #RepTrak2018 in België. Het vertrouwen van het publiek in de familiebrouwerij neemt verder toe.

Dutch

Mens & Milieu

We kunnen niet negeren dat het ecosysteem van onze aarde vandaag uit balans is. Als iedereen leeft zoals in het Westen, hebben we op de duur meer dan één planeet nodig. Daarom beperken we onze ecologische voetafdruk zoveel mogelijk. Zo is alle elektriciteit die we voor de brouwerij aankopen 100% groen, afkomstig uit hernieuwbare energiebronnen. En we doen nog heel wat meer.

Dutch